William testet “alt” før T8

William Randall er en aktiv 74-åring, som i løpet av et langt liv har testet plenty av kosttilskudd. Men nå har han landet på T8. 

– Jeg har alltid vært opptatt av kosttilskudd og effekten de har, forteller William som fortsatt er veldig fysisk aktiv. 

– Jeg har alltid sett ung ut, og følt meg yngre enn alderen, men i det siste har jeg blitt mer opptatt av ta vare på testosteronnivåene mine, sier William. 

Nøye med inntaket

Han har innsett at disse nivåene ubønnhørlig faller med alderen, og hvor viktig testosteronet er for både energi og lyst. 

– Og akkurat som det er viktig å ha et strengt regime når det gjelder trening, med regelmessige økter, gjelder det samme for kosttilskudd, mener William. Hvis man ikke tar tilskuddet hver dag, blir effekten heller ikke optimal. Han passer derfor på å få regelmessige doser med T8, og nok mosjon ved siden av. 

Han går turer, jogger lett og følger ulike programmer for å trene styrke i overkroppen:
– Jeg føler meg bra, og er aktiv også sammen med kona, smiler han lurt.  

Behold eventyrlysten

William er opprinnelig engelsk, men har bodd de siste 40 årene i Sverige.
Fordi han elsker å dra på eventyr.

– Alle liv bør jo inneholde litt eventyr, fastslår William. Det var derfor han i ungdommen reiste på flere utflukter rundt om i Skandinavia. Og slik møtte sin svenske kone, som han siden har delt liv og lyst med.

William er uansett fortsatt hundre prosent eventyrlysten: Nysgjerrig på livet og hvordan få mest mulig utbytte av egen kropp.

Derfor vil han også anbefale T8 til andre: 

– Særlig for karer som føler seg litt nedfor, og kanskje sliter med lite libido. Jeg er sikker på at dette får opp humøret ditt igjen. Bare pass på at du tar det, og holder deg til planen!

Prøv det selv nå til halv pris!

Daglig inntak av T8 tilfører kroppen sink som bidrar til å opprettholde normale testosteronnivåer i blodet samt magnesium og vitamin B6 som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Magnesium bidrar til normal energiomsetning, normal muskelfunksjon, og til normal psykologisk funksjon. Terminalia chebula kan bidra til å opprettholde sterk libido.

FRI

PORTO

SIKKER

BESTILLING

RASK

LEVERING

T8 form #1

Prøv T8 i 60 dager

50% rabatt – kun kr 199,-

Du sendes videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer, der du leser mer om abonnementet og vilkår (1. forsendelse kr 199,- for 2 mnd, deretter kr 796,- hver 4. mnd). Du bestiller ingenting enda.

Hva skjer når du bestiller?

I dag

Bestill enkelt og prøv i 60 dager til halv pris.

2-3 dager

Rask levering. Fri porto. Diskrét forsendelse.

30 dager

Gi beskjed innen 30 dager om du ikke ønsker en ny forsendelse.

60 dager

Du mottar ny forsendelse med 4 måneders forbruk til kr 199,- pr. mnd. (totalt kr 796,-).

Hva skjer når du bestiller?

I dag

Bestill enkelt og prøv i 60 dager til halv pris.

2-3 dager

Rask levering. Fri porto. Diskrét forsendelse.

30 dager

Gi beskjed innen 30 dager om du ikke ønsker en ny forsendelse.

60 dager

Du mottar ny forsendelse med 4 måneders forbruk til kr 199,- pr. mnd. (totalt kr 796,-).