Testosteronet tar vare på det fine du har

Energi, styrke, muskelmasse, sexlyst. Mye avhenger av testosteronnivået ditt. For når du mister testosteron kan du også miste evnen til å bygge muskler, får mindre energi og hva som skjer med sexlysten orker du ikke tenke på en gang. 

Fra du fyller 35 mister du nemlig hele 1 prosent testosteron i året. Dette er starten på det vi kaller mannens overgangsalder, og oppleves som vanskelig for mange. 

Tida forandrer alt

Både kropp og humør endrer seg: Kiloene kan for eksempel plutselig begynne å legge seg rundt magen. Mange kan oppdage at treningen ikke har den samme effekten som før – det kan bli vanskeligere å bygge og vedlikeholde muskelmassen.

Mange av de tingene vi forbinder med oss selv som menn, forandrer seg sakte, men sikkert. Og det kan være både deprimerende og frustrerende å se at man endrer seg. At de tingene man ikke vil miste, plutselig begynner å glippe med alderen, at kroppen ikke funker lenger, og klarer å gjøre det du vil.

Har du fortsatt lyst til å elske?

En av de mest følsomme temaene rundt mangel på testosteron er hva det gjør med sexlysten vår, og evnen til å prestere godt i et parforhold. Det er mange som med alderen sliter med lysten, og ofte ligger nøkkelen til dette i testosteronmangel:

En vanlig årsak til lav kjønnsdrift er nemlig at hormonene er ute av balanse. Hormoner er kjemiske budbringere i kroppen som har en rekke nøkkelfunksjoner for søvnkvalitet, metabolisme, humør – og sexlivet ditt. Hos menn er det da spesielt testosteronmangel som kan være årsaken til manglende lyst.

Men det finnes heldigvis måter å hjelpe testosteronet ditt langt inn i alderdommen, og da handler det primært om kosthold og trening.

Du må orke å ta vare på de viktige tinga

Trening er nøkkelen til å opprettholde kroppens testosteronnivåer gjennom nesten hele livet, og noen metoder er mer effektive enn andre. Treningstyper som bygger muskler og vedlikeholder vekten er de mest effektive: Muskelmasse produserer testosteron, og det er også funnet en klar link mellom overvekt og lave testosteronnivåer i kroppen.

Les mer om testosteron og trening her:

Slik trener du for å øke testosteronet ditt!

Og så gjelder det å spise riktig: Det finnes en rekke matvarer som gir deg kraft, energi og potens. Får du i deg råvarer som østers, spinat, egg, tunfisk eller bønner gir du kroppen alle forutsetninger for å opprettholde et sunt testosteronnivå i mange, mange år.

Den aller sikreste kilden

Men hvis du vil sikre at kroppen garantert får i seg næringsstoffene den trenger for sunne testosteronverdier, bør du også bruke riktig kosttilskudd. 

Daglig inntak av T8 tilfører kroppen sink som bidrar til å opprettholde normale testosteronnivåer i blodet, samt magnesium og vitamin B6 som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Magnesium bidrar til normal energiomsetning, normal muskelfunksjon, og til normal psykologisk funksjon. Terminalia chebula bidrar til å opprettholde sterk libido.

Slik tar du vare på det fine du har.

FRI

PORTO

SIKKER

BESTILLING

RASK

LEVERING

T8 form #1

Prøv T8 i 60 dager

50% rabatt – kun kr 199,-

Du sendes videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer, der du leser mer om abonnementet og vilkår (1. forsendelse kr 199,- for 2 mnd, deretter kr 796,- hver 4. mnd). Du bestiller ingenting enda.

Hva skjer når du bestiller?

I dag

Bestill enkelt og prøv i 60 dager til halv pris.

2-3 dager

Rask levering. Fri porto. Diskrét forsendelse.

30 dager

Gi beskjed innen 30 dager om du ikke ønsker en ny forsendelse.

60 dager

Du mottar ny forsendelse med 4 måneders forbruk til kr 199,- pr. mnd. (totalt kr 796,-).

Hva skjer når du bestiller?

I dag

Bestill enkelt og prøv i 60 dager til halv pris.

2-3 dager

Rask levering. Fri porto. Diskrét forsendelse.

30 dager

Gi beskjed innen 30 dager om du ikke ønsker en ny forsendelse.

60 dager

Du mottar ny forsendelse med 4 måneders forbruk til kr 199,- pr. mnd. (totalt kr 796,-).