T8 satte fart på sexlivet til Arno (64)

Arno fyller snart 64, og er single. Men han har selvfølgelig lyst på en partner. Og i jakten på drømmedama har han funnet ut hvor viktig det er å ta vare på testosteron, sexlyst og mandigheten. 

Derfor har han brukt kosttilskuddet T8 i over ett år nå – og effekten på libido har både overrasket ham og damene.

En god partner for libido

Arno hadde aldri tatt kosttilskudd før i hele sitt liv, selv om han har vært opptatt av å være i aktivitet og leve forholdsvis sunt. 

Han er mye ute i skog og mark og trener regelmessig på sykkel.

Men med alderen merket han at ting forandret seg i kroppen.

– Når man blir eldre faller også kroppens testosteronnivåer, og jeg merket en del effekter av dette, forteller han. Spesielt gjaldt dette på damefronten. 

– Det syntes jeg var litt leit. Jeg ønsker jo å være en viril mann som er tiltrekkende for damene, og endelig finne meg en god kjæreste, ler Arno. 

Ett år med T8 

Så han gjorde en del research online for å finne måter å hjelpe både testosteron og sexlyst, og kom over kosttilskuddet T8.

– Det jeg fant av informasjon virket veldig lovende, så jeg bestilte meg en prøvepakke, forteller Arno. Og nå har han brukt T8 hver dag i over ett år.

– Det tok faktisk en liten stund før jeg merket effekt, men i dag kan jeg definitivt merke en forbedring både når det gjelder hvor mye energi jeg har – og ikke minst på sexlysten, sier han. Arno har mer ork i hverdagen, og hevder også å ha fått litt ekstra krydder i tilværelsen. 

– Jeg kan absolutt anbefale T8 til alle menn som ønsker litt ekstra action i hverdagen, ler Arno som dessverre fortsatt er single. Men kanskje ikke så mye lenger nå.

Tilskuddet for mer lyst

Det mange tusen menn som Arno opplever, er at en daglig dose T8 gir kroppen næringsstoffene sink og Terminalia chebula: Sink bidrar til å opprettholde normale testosteronnivåer i blodet, mens Terminalia chebula kan bidra til å opprettholde sterk libido.

I tillegg inneholder T8 også magnesium som kan bidra til normal energiomsetning, normal muskelfunksjon og normal psykologisk funksjon – og vitamin B6 som kan bidra til å redusere tretthet og utmattelse. 

Derfor er T8 er en god partner for deg som er opptatt av å tilfredsstille din partner. Prøv selv til halv pris akkurat nå. 

*Sink bidrar til å opprettholde normale testosteronnivåer i blodet, mens terminalia bidrar til å opprettholde sterk sexlyst.

FRI

PORTO

SIKKER

BESTILLING

RASK

LEVERING

T8 form #1

Prøv T8 i 60 dager

50% rabatt – kun kr 199,-

Du sendes videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer, der du leser mer om abonnementet og vilkår (1. forsendelse kr 199,- for 2 mnd, deretter kr 796,- hver 4. mnd). Du bestiller ingenting enda.

Hva skjer når du bestiller?

I dag

Bestill enkelt og prøv i 60 dager til halv pris.

2-3 dager

Rask levering. Fri porto. Diskrét forsendelse.

30 dager

Gi beskjed innen 30 dager om du ikke ønsker en ny forsendelse.

60 dager

Du mottar ny forsendelse med 4 måneders forbruk til kr 199,- pr. mnd. (totalt kr 796,-).

Hva skjer når du bestiller?

I dag

Bestill enkelt og prøv i 60 dager til halv pris.

2-3 dager

Rask levering. Fri porto. Diskrét forsendelse.

30 dager

Gi beskjed innen 30 dager om du ikke ønsker en ny forsendelse.

60 dager

Du mottar ny forsendelse med 4 måneders forbruk til kr 199,- pr. mnd. (totalt kr 796,-).