Slik trener du for å øke testosteronet ditt!

Visste du at måten du trener har stor effekt på testosteronnivået ditt, eller at noen treningsmetoder faktisk kan senke nivåene? Slik trener du for å få mer testosteron og størst mulig effekt av kosttilskuddet T8.

Trening er nøkkelen til å opprettholde og øke kroppens testosteronnivåer gjennom hele livet, men noen metoder er mer effektive enn andre. Treningstyper som bygger muskler og vedlikeholder vekten er de mest effektive: Muskelmasse produserer testosteron, og det er funnet en klar link mellom overvekt og lave testosteronnivåer i kroppen. 

Tyngre vekter

Forskning viser at tyngre vektløftingøvelser er den mest effektive måten å booste testosteron. Når muskelmassen øker, øker også kroppens evne til å produsere testosteron. Kjør to sett med tre til fem repetisjoner med nær 100 prosent innsats på de store muskelgruppene som quadriceps, leggmuskler, hamstrings og skuldre: Ved å styrke hele kroppen unngår du skader og øker forbrenningen.  

Intervalltrening med høy intensitet

Intervalltrening har også dokumentert effekt på testosteronnivået hvis den holder høy intensitet, og noen studier viser at en hvileperiode på ett til to minutter mellom øktene har størst effekt.

Intervalltrening for å øke testosteron

Løft vekter i 30-45 minutter to eller tre ganger i uken. De andre dagene kjører du intervall- og korte kondisjonsøkter med høy intensitet. Trening på ettermiddag og kveld er mest effektivt for å booste testosteronet, mens trening på morgenen setter i gang kroppens forbrenning. Du får et optimalt resultat med kondisjonsøkter på morgenen, og tyngre vekttrening senere på dagen.

Unngå disse øvelsene!

Hvis du trener for å få mer testosteron, bør du unngå krevende utholdenhetsøvelser som å løpe eller sykle i timevis. Utøvere som trener høy utholdenhet har ofte mer kortisol i kroppen, som har motsatt effekt av testosteron. Utholdenhetstrening kan også bryte ned muskelvev.

Men det betyr ikke at utholdenhetstrening er usunt. Moderate mengder på cirka 30 minutter fem dager i uken tar vare på hjertehelsen din, uten å sette i gang produksjonen av kortisol.   

T8 gir deg en kickstart

Men hvis du allerede har synkende testosteronnivåer er det ekstra tungt å finne energi og overskudd til å sette i gang med all denne treningen. Daglig inntak av T8 tilfører kroppen sink som bidrar til å opprettholde normale testosteronnivåer i blodet samt magnesium og vitamin B6 som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Magnesium bidrar til normal energiomsetning, normal muskelfunksjon, og til normal psykologisk funksjon. Terminalia chebula kan bidra til å opprettholde sterk libido.

Få en kickstart på treningen nå! Bestill din første pakke T8, og kom i gang med treningen.

FRI

PORTO

SIKKER

BESTILLING

RASK

LEVERING

T8 form #1

Prøv T8 i 60 dager

50% rabatt – kun kr 199,-

Du sendes videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer, der du leser mer om abonnementet og vilkår (1. forsendelse kr 199,- for 2 mnd, deretter kr 796,- hver 4. mnd). Du bestiller ingenting enda.

Hva skjer når du bestiller?

I dag

Bestill enkelt og prøv i 60 dager til halv pris.

2-3 dager

Rask levering. Fri porto. Diskrét forsendelse.

30 dager

Gi beskjed innen 30 dager om du ikke ønsker en ny forsendelse.

60 dager

Du mottar ny forsendelse med 4 måneders forbruk til kr 199,- pr. mnd. (totalt kr 796,-).

Hva skjer når du bestiller?

I dag

Bestill enkelt og prøv i 60 dager til halv pris.

2-3 dager

Rask levering. Fri porto. Diskrét forsendelse.

30 dager

Gi beskjed innen 30 dager om du ikke ønsker en ny forsendelse.

60 dager

Du mottar ny forsendelse med 4 måneders forbruk til kr 199,- pr. mnd. (totalt kr 796,-).