Sex grunner til å spise magnesium

Magnesium styrer over 300 prosesser i kroppen og er blant annet avgjørende for energi, muskelfunksjon og for å redusere trøtthet og utmattelse.  

Du har sikkert hørt om ZMA? Det er nemlig kombinasjonene av sink og magnesium – og det kan du
lese mer om her.

Magnesium i kroppen 

Men daglig inntak av magnesium er ikke bare viktig for energien og muskelfunksjonen: 

1. Magnesium er viktig for å yte best mulig under trening 

Du har omtrent 20 gram magnesium i kroppen, og halvparten befinner seg i skjelettet og litt under halvparten i musklene. 

Hvis du trener kan det være at du behøver 10-20% mer magnesium avhengig av type treningsaktivitet.

I en studie opplevde for eksempel volleyballspillere som tok 250 mg magnesium hver dag en forbedring i hopp- og armbevegelser.

2. Viktig for god beinhelse

Sammen med kalsium er magnesium viktig for en sunn beinhelse, slik som å opprettholde normale knokler.

3. Viktig for å takle stress

Forskning viser at magnesium har innvirkning på nervesystemets normale funksjon.

4. Viktig for hjertet og kretsløpet

Magnesium er nødvendig for nerve- og muskelimpulser og er spesielt viktig for muskelfunksjonen i hjertet. Magnesium er en elektrolytt og elektrolytter er mineraler som kroppen trenger for at nerve- og muskelfunksjonene skal fungere optimalt.

5. Magnesium spiller en viktig rolle for tennene

Magnesium bidrar til å opprettholde normale tenner

6. Bidrar til å redusere tretthet og utmattelse

Magnesium har innvirkning på energinivået og kan redusere tretthet og utmattelse. Magnesium har innflytelse på mer enn 300 av enzymene i kroppen og mangel på dette viktige mineralet kan føre til at kroppen ikke fungerer optimalt.

Magnesium i mat

Magnesium finnes i de fleste matvarer, men gode kilder er spesielt poteter, grønnsaker, melkeprodukter, kjøtt og fisk. 

Magnesium og testosteron

T8 dekker din daglige dose av magnesium, i tillegg til sink og vitamin B6: Den enkleste og raskeste måten å vedlikeholde testosteronnivået på.

Sink bidrar til å opprettholde normale testosteronnivåer i blodet, magnesium og vitamin B6 bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Magnesium bidrar også til elektrolyttbalansen, normal energiomsetning, nervesystemets normale funksjon, normal muskelfunksjon, normal proteinsyntese, normal psykologisk funksjon, opprettholde normale knokler og tenner, og spiller en rolle i celledelingsprosessen.

T8 form #1

Prøv T8 i 60 dager

50% rabatt – kun kr 199,-

Du sendes videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer, der du leser mer om abonnementet og vilkår (1. forsendelse kr 199,- for 2 mnd, deretter kr 796,- hver 4. mnd). Du bestiller ingenting enda.