Om oss

Derfor utviklet vi T8

Fra midten av 30-årene mister alle menn cirka 1 prosent testosteron i året. Mange ting i kroppen endrer seg: Vekt, muskler og lyst. mange føler seg slitne. Det er rett og slett en slags overgangsalder som veldig mange sliter med. Det ødelegger livskvaliteten.

Samtidig visste våre ernæringsfysiologer at dette en tilstand som forebygges med riktig kosthold. Det finnes mange råvarer med veldig god effekt på testosteronnivåene. Etter en grundig forsknings- og utviklingsprosess endte vi opp med en kapsel som kombinerer 8 spesielt viktige virkestoffer, som sink og magnesium, i en kapsel, Nå trenger du ikke spise østers og spinat hver eneste dag, men kan heller supplere kostholdet med T8. 

I dag er dette Nordens raskest voksende testosteronprodukt, som hjelper tusenvis av menn hver eneste måned. 

Om oss

Vitamail har i løpet av få år vokst til å bli en av Nordens ledende aktører innen naturmidler, helse- og kosttilskudd. Vi utvikler våre egne, unike kostholdsprodukter skreddersydd for nordisk liv og klima, basert på erfaring, forskning og råvarer av høyeste kvalitet. 

Derfor har vi nå over 250 000 kunder i Norge, Sverige og Finland.

Slik utvikler vi produktene våre:

Kvalitet, innovasjon og trygghet!

  1. Basert på forskning: Vi kombinerer naturlige ingredienser med virkestoffer som har vist resultater i et bredt utvalg forskningsstudier, og setter dem sammen på innovative måter. Forskning er grunnlaget for alt vi gjør. 
  2. Råvarer av høyeste kvalitet: Kun naturlige råvarer hentet fra de reneste kildene. Vi stiller svært høye krav til ferskhet og bærekraftig produksjon. Alle råvarer utstyres med et analysesertifikat som etterkontrolleres. 
  3. Trygg og naturlig produksjon: Alle kosttilskudd produseres etter retningslinjer fra European Food Safety Authority (EFSA) og Mattilsynet, samt Good Manufacturing Practice (GMP).
  4. Ekstra kvalitetssikring: Alle ferdigproduserte varer sendes til Eurofins (et av verdens ledende analyseselskaper) for ytterligere kvalitetskontroll. 

Helse rett hjem

Ferskhet er avgjørende når det gjelder kosttilskudd og effekten av disse. For å sikre kvalitet og ferskhet på produktene våre sendes de derfor rett hjem til deg. De blir aldri stående på en butikkhylle og miste kraften. 

Med jevne mellomrom får du en ny forsyning ferske kosttilskudd rett hjem – du går aldri tom og trenger aldri å bestille.  

Vårt mål er å alltid levere førsteklasses kundeservice. Det er kanskje derfor Vitamail har vunnet kundeserviceprisen “Best i test” hele fire ganger – senest i kategorien Netthandel i 2020.

Vil du gjøre endringer på ditt abonnement?

Du kan enkelt gjøre endringer på abonnement og faktura på kundeportalen.

Logg inn i kundeportalen

Andre spørsmål?

Lurer du på noe annet? Produktspørsmål? Ris eller ros?

Gå til Vitamail kundeservice