Jeg føler meg 5 år yngre

Arturas Cepulis pleide å være full av energi og virkelyst, før han pådro seg et komplisert benbrudd på jobb, og ble sykemeldt og hjemmegående. Livet forandret seg dramatisk.

I en alder av 46 år følte han situasjonen som ekstra tung. Det var vanskelig å finne tilbake til den gamle, energiske og positive Arturas.  

Mistet all energi

– Jeg følte meg så trist og lei meg, og våknet utslitt hver eneste morgen, forteller han åpenhjertig. Alt føltes grått og han hadde null interesse for noe som helst. Følelser mange menn sliter med i de vanskelige førtiårene, selv uten å ha blitt sykemeldt. 

Men selv om Arturas hadde mistet all motivasjon og lyst, var det fortsatt en fighter igjen et sted der inne. Han hadde ikke mistet seg selv helt.

Naturlig testosterontilskudd

– Jeg begynte å tenke over hvordan jeg kunne komme ut av denne vonde sirkelen, og på Facebook hadde jeg sett en artikkel om testosterontilskuddet T8 som virket interessant, forteller Arturas.

Han begynte å gjøre en del research selv, og fant ut at T8 kun inneholdt naturlige ingredienser. Da bestemte han seg endelig for å teste: 

– Jeg tenkte til slutt at jeg bare måtte prøve noe for å komme tilbake til mitt normale jeg, ler han. 

Våknet grytidlig

Allerede etter kort tid merket han en endring i energinivået:

– Jeg begynte å våkne klokken 5-6 om morgenen, slik jeg pleide å gjøre før. Samtidig fikk jeg lyst til å begynne å være mer aktiv igjen. Arbeidslysten kom tilbake, forteller Arturas entusiastisk, som mener at hans indre energi er på full fart tilbake. 

Nå orker han mye mer og alt ser lysere ut.

Nå har livet endelig forandret seg igjen. 

 – Etter å ha tatt T8 hver dag over en lengre periode, føler jeg meg minst fem år yngre, smiler Arturas. Dette skal han fortsette med. Han er jo på vei tilbake til den han var før beinbruddet.
T8 inneholder blant annet magnesium som kan bidra til å redusere tretthet og utmattelse, normal energiomsetning, normal muskelfunksjon, og til normal psykologisk funksjon. Det inneholder også sink som bidrar til å opprettholde normale testosteronnivåer i blodet og til normal fruktbarhet og reproduksjonsevne.

Vil du også finne tilbake til energien din? Bestill T8 i skjemaet under og opplev de positive endringene.

  

*T8 inneholder sink som bidrar til å opprettholde normale testosteronnivåer i blodet, samt magnesium og vitamin B6 som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

FRI

PORTO

SIKKER

BESTILLING

RASK

LEVERING

T8 form #1

Prøv T8 i 60 dager

50% rabatt – kun kr 199,-

Du sendes videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer, der du leser mer om abonnementet og vilkår (1. forsendelse kr 199,- for 2 mnd, deretter kr 796,- hver 4. mnd). Du bestiller ingenting enda.

Hva skjer når du bestiller?

I dag

Bestill enkelt og prøv i 60 dager til halv pris.

2-3 dager

Rask levering. Fri porto. Diskrét forsendelse.

30 dager

Gi beskjed innen 30 dager om du ikke ønsker en ny forsendelse.

60 dager

Du mottar ny forsendelse med 4 måneders forbruk til kr 199,- pr. mnd. (totalt kr 796,-).

Hva skjer når du bestiller?

I dag

Bestill enkelt og prøv i 60 dager til halv pris.

2-3 dager

Rask levering. Fri porto. Diskrét forsendelse.

30 dager

Gi beskjed innen 30 dager om du ikke ønsker en ny forsendelse.

60 dager

Du mottar ny forsendelse med 4 måneders forbruk til kr 199,- pr. mnd. (totalt kr 796,-).