Ekte mannemat som booster testosteron!

Mannemat er ikke pølser, burgere og pommes frites dynket i bacon og ketsjup. Nei, det er mat som øker testosteronet, og gir deg kraft, energi og potens. Sjekk oppskriften!

TUNFISK. Testosteron er tett knyttet til vitamin D, noe tunfisk inneholder mengder av, i tillegg til å være proteinrik og kalorifattig. En porsjon tunfisk om dagen dekker ditt behov for vitamin D. Du kan også spise sardiner eller laks for variasjonens skyld. 

EGG. En fantastisk råvare når det gjelder proteiner, kolesterol, vitamin D og omega 3, som alle er testoboostere. En utrolig anvendelig ingrediens, som i tillegg til å øke produksjonen av testosteron også gir deg proteinene til å bygge muskler! 

kål reduserer kvinnelige hormoner.
Kål øker testosteronet ditt.

KÅL. Alle typer kål og grønnsaker som brokkoli og turnips senker østrogennivået ditt, slik at testosteronet blir mer effektivt. Disse grønnsakene inneholder en kjemisk forbindelse kalt indol-3-carbinol, som reduserer kvinnelige hormoner. På tide å ta kål på østrogenet ditt!

GRANATEPLER. Ikke alltid like lett å få kjøpt i norsk dagligvare, men granatepler er en utrolig kilde til både antioksidanter og testosteron, og gjør underverker for blodomløpet ditt. Studier har i tillegg vist at testosteronnivåene steg med 24 % etter bare to ukers regelmessig inntak av denne friske sitrusfrukten. 

SPINAT. Magnesium er en viktig komponent for å bygge testosteron, siden det binder seg til testosteronet i kroppen din og hever nivåene over tid. Spinat er en enestående kilde til magnesium og har stor effekt på muskelutvikling og -reproduksjon. 

ØSTERS. En fancy og rik ressurs når det gjelder sink, som er ett av de viktigste grunnstoffene for å bygge og vedlikeholde testosteron. I tillegg inneholder østers store mengder protein. En østers kan faktisk inneholde så mye som 18 gram protein og dekke hele ditt daglige sinkbehov.  

Østers øker testosteronet ditt
Østers er en god kilde til testosteron og protein

BØNNER. En mer hverdagslig kilde til sink, som i tillegg inneholder vitamin D. Hvite bønner, nyrebønner og bakte bønner er alle gode råvarer som tilfører kroppen sink, i tillegg til plantebaserte proteiner som er godt for hjertet.  

Har du ikke tilgang til alle disse råvarene, eller kanskje du ikke har tid eller lyst til å spise dem på regelmessig basis? T8 dekker din daglige dose av både sink, magnesium og vitamin B6: Den enkleste og raskeste måten å vedlikeholde ditt testosteronnivå.

Prøv T8 i 60 dager

50% RABATT – KUN 199,-

Skriv inn ditt telefonnummer

Du blir sendt videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer.
Du bestiller ingenting ennå.

Ingen forskuddsbetaling

Ingen kjøpsforpliktelser

14 dagers angrerett 

Gratis frakt