Alt jeg trengte for testosteronet

Hannu (64) lette lenge etter et naturlig testosteronprodukt som kunne hjelpe med manglende energi og andre aldersrelaterte forandringer. Som pensjonert sikkerhetsvakt hadde han nemlig begynt å miste både muskelmasse og treningslyst.

– I min alder er det mange ting som forandrer seg i kroppen, ler Hannu og ramser opp tretthet, mangel på sexlyst, mindre muskler, mindre matlyst. 

Listen er lang, men felles for dem alle er at symptomene er forbundet med mannens testosteronnivåer, som kan begynne å falle allerede fra 35 års alder.  

Testet T8

Hannu visste at han trengte et produkt som hjalp testosteronnivået, og han visste også at det finnes naturlige hjelpemidler. Hele livet har han nemlig vært interessert i naturmedisin og helsekost.

– Jeg har testet så mange ulike tilskudd! Men det var ikke før jeg fikk min første pakke med T8 at jeg virkelig merket en forskjell, forteller han. 

Full pakke

Etter noen få uker merket han at trettheten ble mindre, og at livsgnisten var på vei tilbake.

– Jeg spiser og sover bedre, og har begynt å legge på meg muskelmasse igjen. Jeg føler jeg rett og slett fungerer mye bedre i hverdagen, smiler Hannu. Men det er ikke bare hverdagen som går bedre, også nattelivet har blitt sprekere:

– Sexlysten min er også endelig tilbake! 

Nå er Hannu ute på treningsturer hver dag, er ikke lenger undervektig og ser lyst på dagene: 

– Jeg kan kjenne effekten av T8 på testosteronet mitt på så mange ulike måter. Jeg føler meg kjempebra, rett og slett!

Viktigheten av sink

Hannu har studert en god del ulike kosttilskudd, og han har en teori om hvorfor T8 virker som det gjør: 

– Det er så viktig å få seg i nok sink og magnesium. Jeg tror for eksempel at veldig mange ikke er klar over effekten av sink på kroppen, utdyper han og anbefaler alle menn over femti til å begynne å ta tilskudd for testosteronet sin skyld.

– Alle må jo finne ut hvilket produkt som passer for dem, men jeg tar ikke noe annet kosttilskudd enn T8 nå. Det har alt jeg trenger. 

Daglige inntak av T8 tilfører kroppen sink som bidrar til å opprettholde normale testosteronnivåer i blodet samt magnesium og vitamin B6 som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse, og til normal muskelfunksjon. Terminalia chebula kan bidra til å opprettholde sterk libido.

Sliter du også med lave testosteronverdier? Nå kan du selv prøve T8 for halv pris, i to måneder.

FRI

PORTO

SIKKER

BESTILLING

RASK

LEVERING

T8 form #1

Prøv T8 i 60 dager

50% rabatt – kun kr 199,-

Du sendes videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer, der du leser mer om abonnementet og vilkår (1. forsendelse kr 199,- for 2 mnd, deretter kr 796,- hver 4. mnd). Du bestiller ingenting enda.

Hva skjer når du bestiller?

I dag

Bestill enkelt og prøv i 60 dager til halv pris.

2-3 dager

Rask levering. Fri porto. Diskrét forsendelse.

30 dager

Gi beskjed innen 30 dager om du ikke ønsker en ny forsendelse.

60 dager

Du mottar ny forsendelse med 4 måneders forbruk til kr 199,- pr. mnd. (totalt kr 796,-).

Hva skjer når du bestiller?

I dag

Bestill enkelt og prøv i 60 dager til halv pris.

2-3 dager

Rask levering. Fri porto. Diskrét forsendelse.

30 dager

Gi beskjed innen 30 dager om du ikke ønsker en ny forsendelse.

60 dager

Du mottar ny forsendelse med 4 måneders forbruk til kr 199,- pr. mnd. (totalt kr 796,-).